• GreenHeat Basic Clean 20 - 45 kW

  USTREZA ZAHTEVAM EKOSKLADA. Nova generacija peči Basic je inovativna in cenovno ugodna peč. Zagotavlja najvišjo raven udobja, saj je preprost za uporabo in s tem prijazen do uporabnika. Namenjena je
  +Preberi več
 • GreenHeat Classic

  USTREZA ZAHTEVAM EKOSKLADA. Inovativno zasnovan in tehnično dovršena peč, je namenjena centralnemu ogrevanju bivalnih, poslovnih in industrijskih površin. Izdelana je iz najkvalitetnejšega jekla, ki zagotavlja...
  +Preberi več
 • GreenHeat Easy

  Inovativno zasnovan in tehnično dovršena peč, je namenjen centralnemu ogrevanju bivalnih, poslovnih in industrijskih površin. Peč GreenHeat Easy se odlično izkaže kot pomožna peč...
  +Preberi več
 • GreenHeat BASIC 75 - 500 kW

  GreenHeat BASIC 75 - 500 kW - industrijska peč. Toplovodne peči GreenHeat Basic večjih moči, so namenjeni centralnemu ogrevanju večjih stanovanjsko-poslovnih ter industrijskih površin. Peči na pelete se zelo dobro izkažejo tudi
  +Preberi več
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

 

bioleshorizont



 

Blagovna znamka GreenHeat je sinonim za kakovostne, ekološko in cenovno ugodne energetske rešitve tako manjših gospodinjskih hiš kot zahtevnih večjih industrijskih objektov.

 

Prodajni program GreenHeat obsega celotni asortima avtomatiziranih kotlov na lesne pelete, uplinjevalnih kotlov na polena, kombiniranih kotlov na pelete in drva ter vrhunskih toplotnih črpalk zrak/voda za ogrevanje objektov.

 

Ponosen lastnik in zastopnik blagovne zanamke za celotno Evropo je podjetje BIOLES HORIZONT, katerega začetki segajo v leto 1990, ko je bilo eno prvih zasebnih podjetij v Sloveniji z lastno prodajo in distribucijo energentov.

Kot prvo zasebno podjetje in desetletna gazela na področju oskrbe z energenti se nenehno trudimo ponujati kakovostne izdelke in storitve najbolj zahtevnim strankam na področju oskrbe z lesno biomaso, trdimi gorivi in ogrevalno tehniko na biomaso ter toplotnimi črpalkami.

 

Poslanstvo Biolesa Horizont:

"Z naravi prijaznimi načini ogrevanja smo se družbi in svetu zavezali ustvarjati zdravo, čisto in varno sedanjost ter prihodnost."

 

Vizija Biolesa Horizont:
"Postali bomo uspešno in družbeno odgovorno podjetje, usmerjeno v zadovoljstvo kupca – strokovnjak za ogrevanje z obnovljivimi viri."

 

V podjetju Bioles Horizont bomo zagotavljali udobne, varčne in čiste načine ogrevanja z obnovljivimi viri in s celostnimi rešitvami.